<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Kjenn en frikranser del 2 2001-02-15
I den umåtelig populære serien "Kjenn en frikranser" presenterer vi nå
Sigurd.

Sigurd Rinde, 48 år, starter bedrifter og sånt... pt Thingamy Ltd (sjekk ut da vel), bor på Vettakollen i Oslo.

Frikransen sier: Hvis man har lyst til å sykle en dag og ikke vil sykle i ensomhet er det fint å ha mailadressen til Sigurd. Det er mannen som stiller opp. Du er et typisk sosialt dyr og liker å sykle sammen med andre?

Sig: Jepp, sykler gjerne i godt selskap! sigurd@rinde.com er stedet...

Frikransen spør: Men med tanke på fjorårets vintersyklesesong, så er du ikke fremmed for litt egentrening heller? Eller er det riktigere å kalle det tur?

Sig: Egentrening, tur, hygge... same thing

Frikransen spør: Du har ny landeveissykkel og ny fulldempa terrengsykkel, men hvor går din favoritt-tur?

Sig: Dypt inn i Nordmarka... eller neste drøm, Alpene på tvers...:)

Frikransen spør: For en som får 180 i puls bare det blir en liten kneik, er det direkte ødeleggende å sykle sammen med deg, du liker bakker du?

Sig: Bakker ja, beste jeg vet! (men pulsen blir ikke lav for det..)

Frikransen spør: Hva var din beste konkurranse i fjor og i hvilke konkurranser stiller du opp i år?

Sig: Mitt første ritt overhodet, Grenserittet (11 i min klasse) og Klatringen med 3dje plass. I år håper jeg på Grenseritt, Birk, Lillehammer-Oslo, 24timers MTB, div korte temporitt, kanskje noen fellesstarter - og ja, MTB Vattern hvis ferieavvikling ikke ødelegger, og hvis noen flere blir med kanskje Roc Azur eller noe sånt? (Og for ordens skyld, en tilståelse: Ingen skirenn er jeg redd, har gått for lite og Birken krascher med noe annet, Holmenkollmarsjen var i snøvær - fysj - og Skarverennet er jo midt i sykkelsesongen!)

Frikransen spør: På hjemmesiden ivrer du for deltagelse i 24-timers mtb og Lillehammer-Oslo, og har tatt på deg ansvaret for å koordinere innsatsen. Du liker deg når det blir litt langt du?

Sig: Ikke nødvendigvis, trives godt med 10km tempo! Men kanskje liker jeg det sosiale? Skravle hele veien fra Lillehammer til Oslo med andre som ikke kan bli kvitt maset...he, he..

Frikransen spør: Du er en av dem som bruker hjemmesiden aktivt og som har hatt mange gode ideer til hvordan de skal være. Hva synes du om de nye sidene og hva mangler?

Sig: Glimrende, virkelig! Ser egentlig ingen mangler akkurat nå... kanskje litt innkjøpsmuligheter av klubbustyr, High5 og sånt.

Frikransen spør: Når og hvorfor ble du medlem i Frikransen?

Sig: Akkurat tidsnok til å rekke Julebordet 1999. Fordi Frikransen hadde hjemmeside, og jeg ble fordi Frikransen hadde bare usedvanlige trivelige medlemmer vel!

Frikransen spør: Hvordan var ditt første møte med klubben? Sigurd: På nettet! Så julebordet 1999, så treningen...

Frikransen spør: Og nå er sønnene dine innrullert i klubben også, er de med far på tur og konkurranser?

Sig: Ukentlig med på tur. Konkurranse ville de være med på etter at jeg fortalte om de "små" som var med på temporittet på Stryken! Arvelig belastet med utstyr (glimrende med stor familie, alltid en unnskyldning for å oppgradere fordi noen "trenger"mitt gamle utstyr..:)

Frikransen spør helt til slutt: Klubben har mange aktiviteter og mange tilbud, er det noe du savner?

Sig: Egentlig ikke... jo, kombi fest/tur i Marka eller noe sånt. Mer av sånt som vi fikk oppleve etter Grenserittet hos Cathrine - hurra for den!