<< - Sykling - Klubbmesterskapet - Klatringen til Tryvann - Trening -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Klubritt nr. 5 2012-06-20
Klubbritt nr. 5 ble nok en gang en tett affære for de åtte som hadde tatt turen til vakre Hvervenbukta.

Klubbritt 5 2012

Det femte klubbrittet ble kjørt som rundløypa langs Gjersjøen og Oslofjorden. En bratt oppoverkneik og en skummel nedoverkneik satte sitt preg på rittet.

Sveinung og Lars fra Birkelunden kom for å stikke kjepper i det interne kamphjulet. Likevel ble deres deltakelse også bensin på Frikransens bål.

Etter én masterrunde ble feltet sluppet fri i bunn av nedoverbakken. Strand- og badegjestene kunne se at det gikk rolig for seg fram til bunnen av oppoverbakken. Erik klinte til fra start, og smadret feltet. Kun Sveinung, Lars og Thomas klarte å henge med. Sistnevnte er kjent som en fryktløs utførkjører, og fikk noen meter i bakken ned mot stranda igjen. Men siden han ikke stoler på tempoegenskapene sine to dager etter NM, ble det med det, og gruppa var raskt samlet igjen. Det gikk rolig for seg til bakken, da Erik likesågodt klinte til igjen. De andre satte som klegg på hjulet hans, og det ble lurekjøring fram til ca. 200 meter til mål. Da prøvde Erik seg på en langspurt, Thomas klarte å bite seg fast og slo tilslutt rittets mest offensive rytter med en halv hjullengde. Resten trillet inn litt etter litt.

Takk for en fin kveld og god sommer!

Resultater:

1. Thomas
2. Erik
3. Lars (Birkelunden)
4. Sveinung (Birkelunden)
5. Per
6. Bogi
7. Daniel
8. Gaute