<< - Medlemmer - Kalender - Race rapporter - Bilder - Partnere - Multisporttrening - Multiforum - Artikler,filmer og div - Nyheter -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian


Singel x onsdag 17 juni kl 18.
Singel x er en uhøytidlig treningskonkuranse der nye får prøvd seg og gamle helter verdens beste treningsøkt. Dette er en sosial arena, god stemning og alltid gode og enkle løyper. Dette foregår uten spesialutstyr og ingen erfaringer er nødvendig!!
Utstyr:
Rulleskøyter (staver ikke tillatt), sykkel (sykkelkartstativ er greit, men ikke nødvendig), joggesko, klatresele, 2 karabinere, 2 60cm-slynger, tørre klær!

Arrangøren har en del klatreutstyr til utlån, så ikke la det stoppe deg! Fint med et hint om hvor mange som eventuelt vil låne. Klatringen er for øvrig fullstendig ufarlig og krever ingen forkunnskaper
Craft multisport har vært på Storen å tatt mye fine bilder
Store Skagastølstind er kansje Norges mest omtalte fjell og norges høyeste klatretur,turen som i føreren virket som en enkel tur ble tøffere enn planlagt
Anders Kløvstad arr singel X treningskonkuranse 13 august fra Veritas,Høvik
Totalt 12 multisportere stilte til start på Tonsenhagen skole i går ettermiddag
- 6 menn og 6 damer! Solen skinte, og Tonsenhagen Skolekorps stod for underholdnngen.
Det var mange kjente fjes å se i går, men det dukket også opp 4 nye ansikter. Veldig bra! Velkommen til Lisbeth, Mona, Johanna og Joacim.
Singel-X treningskonkuransser i vår, Neste er dobbel-x onsdag 18 juni
Ved Steinbruvann
Singel-x er multisporttrening der absolutt alle kan komme å prøve. Det er en sosial arena for oss multisportere som samtidig gir en god treningsøkt.
Tommy og Gry har vært på trenings ferie i Alpene infor Norseman 4 august
En fantastisk ferie i Alpene mens nord Europa regner ned. Mye fjellpass, mye terreng, klatring,vin, mat og resitusjon for hodet
Får vi dårlig klatre tid på sykkel i Norseman skyldes det ikke treningen men kapasiteten.Vi er klare for Norseman verdens hardeste ironman triatlon, 4 august. 3,8 km svømming i kald fjor,180 km sykkel over Hardangervidda,Geilo og ned til Austbygdi samt 42 km løping med mål på Gaustadtoppen. Da har vi i tilegg steget 5000 hm på turen. Hege er support for Gry. Nina Og Ole Petter Storstad er Tommy sine støttespillere. Spreke og erfarne support.
Trine og Vigleik ga oss nok en fin konkuranse på Dobbel-x på Sognsvann
Stor oppsluttning med rundt 20!! oppmøtte. Lagt ut noen bilder før konkuransen. Resultater kommer på Multitude siden
Singel-X treningskonkurranse påTonsenhagen
Gry og Tommy hadde laget en morsom og utfordrende løype med sprint-pris opp og ned Grefsenkollen alpintanlegg, rundbane på sykkel, superrask inlinesetappe og en enkel orienteringssløyfe innlagt en utfordrende klatring. Vinner ble Torstein Are og Ida Mælum vant jenteklassen. Spurtpris til Eirk Baardsgård og i rundbaneløypa var det Håkon Bugge som var raskest.
Treningsamling på Helgeroa
En veldig hyggelig, og bra treningsamling infor Tieto Enator Adventure. Og det allere beste, Reto besto løpetesten etter behandlingen og er klar for nordisk mesterskap.På Helgeroa er det alltid fint, selv om ikke sola slo helt til. Vi fikk mange timer med trening og samkjøring. 75 km terrengsykkel, 35 km terrengløping, noen timer padling samt rulleskøyteinterval. Styrkene vår ble ennå sterkere og svakhetene ble avslørt og diskutert. Det sosiale er like viktig på en slik tur og med god bevertning og mat av Jon, kan vi andre bare trene å komme hjem til dekket bord. Fantastisk. Takk igjen til deg og Mette!!
Årets første treningskonkuranse, singe/dobbel-x
En utrolig fin løype rundt telenor med en flat rulleskøyte etappe med deilig asfalt, padling med oppblåsbare kanoer, orienteringsløp og rappelering for 7 lag. Dere kan angre som ikke kom, dette var utrolig gøy. Tommy og Magnus åpnet sterkt like bak vinnerene, men tapte mye på dårlige valg og punktert kano, Gry og Håkon avsluttet sterkt men bommet helt til slutt å kom like bak. Seieren gikk til Vigleik og Anders
Treningsamling i Hemsedal
En fantastisk og nyttig helg er over. Da det er kun 2 uker igjen til Tieto enator adventure og nordisk mesterskap så må vi finpusse på formen og samarbeidet. Reto er fortsatt skadet og vi ser etter en erstatter. Vi håper for alt vi eier og har at Reto blir resituert!! Lørdag tok vi topptur til Storebøttskarvet i kort/kort vær, en tur til anlegget for 1 mai festival og par runder i bakken. På kvelden en løps-intervalløkt opp stien vi kommer ned på Hemsedal Classic. Søndag ble det sykkel over til Valdres i ok vær. Utsyr er testet, lister er laget og taktikk og eventualiteter er diskutert. Vi gleder oss veldig nå!!
Singel X trenings konkuranser starter opp 18 april
Første konkuranse står Anders og Gaute for ved Telenor på Fornebu. Bilde fra samme konkuranse i 06, i år er det heldigvis dårligere skiføre
Treningshelg i Oslo
Med sommeren på besøk ble det ikke vanskelig å få treningstimer. Lørdag ble det 2 1/2 time skøyter samt 2 timer padling. Søndag tok vi Nordmarka rundt via Åsa med MTB syklene. Utrolig flott runde og natur, tross asfalt. Langkjør med noen innlagte lagtempo drag.
Tøffingenes Single X med utøvere fra 5 nasjoner
4 grader, regn og mørket kom tidlig..til og med Reto klaget på været : - ) 8 deltakere fra 5 nasjoner stilte til start. Tommy og Gry hadde laget en utfordrende og variert løype som de fleste var forøyd med. Løypa startet med sykling opp Grefsenkollen med spurtpris til raskeste opp og ned. Videre var det enkel orientering før 3-4 km inlines.
Singel-X på Løvenskioldbanen i regnvær varsler om at høsten er i anmarsj!!
Klippet fra www.multitude.no Skrevet av Anders
Dobbelt - X på Sognsvann stor suksess med god deltagelse
16 lag stilte til denne utradsisjonelle multisport trenings-konkuransen med høy adrenalinfaktor!! Hard kamp allerede fra start da Tommy vant første "post" og hundredelet før Espen Kardell ble most inn i en søppelkasse.Gutten er ikke skvetten!
Vellykket Singel-X (fra www.multitude.no)
Årets første Singel-x gikk av stabelen fra Grindajordet på Korsvoll. Det var mye dramatikk under konkurransen der rammebrudd, inlines-fall og skotap inngikk..
Villmannen 29. april - ski, sykkel, løp
Flemming, Raymond, Tommy og Gry er klare for Villmannen på Beitostølen til helgen. Konkurransen består av 12 km klassisk, 30 km på sykkel og 10 km løp. Flemming deltok i fjor også, mens resten er debutanter. Det er mye snø på Beitostølen i år så vi satser på fine skiforhold. Syklingen går på asfalt/ grus og det sammen gjør løpingen. Resten av helgen brukes til det vær og føre tillater - topptur, in lines eller slaraffenliv på Beito : -)
Singel-X 15/3
Telenor og Fornebu som arena for Multisport
Rapport fra Winter Single X onsd. 15/3
Varierende, krevende og morsomt!Frikransen.com hovedside
FastCounter by bCentral