<< - Medlemmer - Kalender - Race rapporter - Bilder - Partnere - Multisporttrening - Multiforum - Artikler,filmer og div - Nyheter -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian


Marit nr 16 i Ironman triatlon VM på Hawaii
Nyankommen rapport fra Marit selv
Seier til Gry og Sissel i Hemsdal Challenge 08.
Marit og Andreas hadde en ok dag og ble nr 7. Tommy og Johanna hadde en god dag, men valgte helt feil taktikk.
Vi (Sissel og Gry) er godt fornøyde med årets konkurranse. Kl. 10.00 når kartet ble delt ut kastet vi oss på syklene og syklet det vi kunne ned til klatrepostene i byen. Etter å ha blitt forsøkt kjørt i grøften av et litt ufint herrelag ble vi nr. 3 inn på klatreposten. Greitt nok for da ble det tid til å planlegge. Det viste seg at det var lurt i år da det det ikke var opplagt hvilke rute som gav mest poeng.
Oslo City Challenge Sprint Adventure
26 lag, fantastisk vær, nydelig arena, mange tilskuere og bare glade mennesker.
Resultater og bilder. Nye 280 bilder lagt ut, de nyeste først. Se også bildeserien med de 40 beste bildene
Vel gjenomført Norseman extreme triatlon , nye bilder!!
Gry på 10 plass, Ole Petter på 53, Tommy 99. Tommy først ut med sine opplevelser
6 plass i Oslo city challenge
Racerapport av Tommy fra de 17 timene og 37 minuttene
Oslo City Challenge er over og to minutter etter målgang havner man i vakuum… dette var en fantastisk opplevelse egentlig. Ikke fordi det gikk så bra, for vi hadde håpet på bedre enn sjetteplass. Alle er glade, hormonene bobler, fine naturopplevelser og kroppen føles fin.
Ironman Nice og Craft MTB 6 dagers
Tommy startet godt men...Gry og Mette ble nummer tre!!
Tommy er først ute med rapport fra Ironman France
TEA 2008 - 36 timer multisport i de svenske skogene!
Sissel og Gry + support Hege dro torsdag 1. mai til Karlstad for å kjøre TEA light. Light vil i denne sammenheng si 25- 48 timers multisport. Totalt sett er vi veldig veldig fornøyde. Vi følte oss fysisk sterke og begge lærte masse nytt om lange multisportkonkurranser. Vil du lese mer om strabasene så følg lenken for å lese Gry sin oppsummering av 1,5 døgns konkurranse.
Seier i skibestigningskonkuranssen Hemsedal Classic for Tommy og Gry
Selv om værgudene satte en stopper for den tradisjonelle løypa ble 1600 høydemeter gjennomført med to ganger opp Nibbi i kuling og snøvær. Konkuranssen i mix ble avgjort nedover da tre mix lag var likt opp etter siste turen opp Nibbi. Tommy og Gry trakk det det lengste strået! Tiden var sterk nok til 4. plass i herre klassen og de er godt fornøyde med innsatsen både opp og ned.

Kjetil ble nummer to i klassen singel-herre. Gutta i tet fikk i jobb å brøyte spor opp første runde. Kjetil var blant de 4 som gikk opp sporet i 40 cm nysnø. En slitsom jobb.

Våre tur og- multisportvenner Trond og Sissel ble nummer to - etter psykisk krigføring på hytta og taktikker i løypa.

Totalt stilte 15 lag til start.
Rondane Multisport
Fin 5. plass i årets utgave av Rondane Multisport på Gry og innlånt Bård Smestad .
Det var et sterkt felt i mix klassen i år og det ble et tett felt med kun 16 minutter fra vinnerne til 5. plass. Med tanke på at vi bestemte oss fredags morgen for å stille opp og aldri har konkurrert sammen tidligere syntes jeg både innsats, samarbeid og plassering ble bra. Løping i motbakker har aldri vært min styrke, men Bård er en god trekkhund og holdt farten vår oppe. På de tekniske sykkelpartiene holdt vi fin flyt uten noen problemer. Stiene blir finere for hvert år - det er kanskje en indikasjon på at den tekniske syklingen sitter bedre og bedre.
Vi holdt både motivasjon og humør opp fra start til mål - til tross for at både Bård og jeg har en lang sesong med mye konkurranser bak oss og begge nok merket at gutsen ikke er den samme som i mai : - ) Glad det ble konkurranse og bankett i Rondane Multisport i år også.
Imponerende seier i jente klassen og 2 plass hos gutta i norges største multisport konkranse. Hemsedal Challenge
150 lag stilte på startstreken
Strålende innsats i Merell Challange
Kjetil, Flemming og Håkon tok 3. plassen i Merell Challange i helgen! 2,5 time med utfordrende og actionfylt løype i Sørkedalen.
Totalt 15 lag stilte til start i Sørkedalen til Merell Challange på lørdag morgen. Vigleik og Co. fra Halti Multimania hadde lagt opp til en actionfylt og utfordrende løype. Det var korte etapper og innlagt mystery event mellom hver etappe.
Gry og Håkon slet seg til 5. plass i Deep Forest Adventure Race
Høstsesongen er i gang og startet med DFAR på Jessheim med 12 startende lag i adventureklassen.. Etter 22 timer kom Håkon og Gry i mål - slitne, men godt fornøyde med å ha stått løpet ut.
Ny personlig rekord til Tommy og Gry imponerte med en super avslutning under Norseman Extreme triatlon
Verdens tøffeste ironman er gjenomført under de tøffeste forholdene man har hatt, i følge mange. Les Tommy sine opplevelser under den 14 timer og 19 minutter lange konkurransen.
Nummer 6 og 9 på Oslo City Challenge!
Vi er veldig fornøyde med begge lag!! Videre finner dere racerapport fra Craft 1 ført i "pennen" av Gry.
Vi møttes på Skullerudsletta kl. halv seks og det gikk kjapt og greitt å få pakket bilen. Kart ble delt ut og vi gikk systematisk igjennom etappene, satt opp en plan for hvem som skulle kjøre de ulike etappene og fikk brifet supporten vår på hva som skulle skje videre.

Vi takker nok en gang supportene våre Ole Petter og Marius for fantastisk innsats. Hilser også til Flemmings familie og venner som til stadighet dukket opp og heiet : - )
Nordic adventur race championchip, etappe for etappe og bilder fra arrangøren
Tieto Enator Adventure fortalt fra Tommy sitt ståsted
2 plass til Kjetil og Flemming i Oslo City Challenge sprint, 8 plass til Mette og Håkon
28 lag startet
Vinnner i herreglassen ble Halti Multimania med Vigleik Sexe og Per Christian Sjøli. Mixklassen ble vunnet av Team ruccola med Andreas Berbu og Jenny Wissting. I jenteklassen vant CSSbn med Julia Andersen og Mia HuitfeldtMåtte bryte Nordisk på grunn av sykdom men også positive resultater å vise før det.
Siste vi gjorde før vi brøt, var blandt annet å slå vinnerne Team Finland (nr 2 i siste VM) på den lange mountainbike etappen på 87 km. Av 11 lag ble vi nr 11,8,6,11,4,8 på de 6 etappene vi var med på
Seier til Mette og Gry og ny løyperekord
Vår første konkuransen i dødstilige Craft klær er gjenomført med godt resultat men dårlig konkuranse desverre. Likevel må ny løyperekord for jentene der de slo den gamle med 1 time og 20 minutter være bra av jentene, når også begge jentene var syke uka før konkuransen, lover dette bra fremover også.
Seier til Tommy og Gry på Tieto Enator Adventure
Så kom Tommy og Gry, til sjampanjesprut49 timer i de svenske skoger, vann og fjell i regn tar på, men utrolig tilfredstillende nå!

Å komme inn til applaus og sjampanjesprut fra arrangørene kl 5.30 om morgenen etter nesten 49 timer med løping, sykling, padling og rulleskøyter var en utrolig rar, men fin følelse.
Imponerende 3 plass i norges største multisportkonkuransse
Kjetil og Håkon med perfekt samarbeid og strategi i Hemsedal Challenge. Avstanden frem til Norrøna og Salomon var liten og det gir inspirasjon til mer trening! Resultatet ble en fin 3. plass i et sterkt felt. Gry og Birgit ble nr 4, også veldig bra i et felt på 30 damelag.
13 plass til multisporter Flemming i verdens hardeste triathlon
En prestasjon som man bare kan bøye seg i støvet av! 12. 36 på 3800m svømming,180 km sykkelog 42km løping samt 6000 hm er en sterk tid. Dette var fantastisk imponerende.Tommy,Gry og Raymond fullførte også
2 plass i Svensk Mesterskap til Sissel og Gry . Med nye bilder!!!
En imponerende bragd i en av verdens beste multisportnasjoner.

Tommy og Kjetil hadde en ikke optimal dagsform, i tillegg ga konkuransen preg av at deltagelse ikke ble bestemt før tirsdag, veldig mye gikk galt. Vi ble tilslutt disket
Team Berghaus Frikransen inn til en god 6.plass i et meget sterkt felt på Oslo city Challenge
I en konkurranse der alt kan skje, skjer det alltid også noe. Vi er fornøyde og ser stort potensialet i dette laget da samarbeidet ble bedre og bedre utover i konkurransen, læringskurven var bratt og resultatet bra. Dette er Tommy sine perspektiver..
Utrolig vellykket sesongavsluttning på Rondane multisport
Tommy og Gry var de eneste som stilte under Team Berghaus-Frikransen og endte på 5 plass av 14 mixlag. I tilegg stillte også Mette og Lise, Therese og Sissel , Erik og Jacob, Gro og Sten, Einar og Øystein som er folk i eller knyttet til vårt lag, i tillegg hadde vi rundt 60 konkurerende lag
2., 3. og 4. i Hemsedal Classic - 1700 høydemeter og 18 km
I mixklassen stilte Gry&Tommy og Siri Anne&Håkon og i herreklassen Kjetil&Anders.
Solen skinte og det var vindstille - perfekte forhold for en krevende toppturkonkurranse.
Deep Forest Adventure med Håkon og Emma samt Gry og Tommy
Årets Illegal vel overstått:-)
Håkon og Mette, og Magnus,som hev seg med i siste liten, gjennomførte Årets Illegal i flott høstvær- det ble en skikkelig oslo sightseeing !!
Nyvinningen Nordmarka adventure, suksess tross Drittvær
Tommy,Gry og Flemming i Birkebeinerrittet
Gode tider men også uhell
1.& 11. plass i Harstadfjellrennet for Gry og Tommy
Rennet som i siste liten ble reddet av nysnø ble en fanstastisk opplevelse for både arrangør og deltagere. 29 gutter og desverre kun to jenter stilte til start i strålende sol og masse deilig snø. Med bla. ex. sykkelproff Ole K. Silset var det forventet stor fart opp.

Fine resultater på Villmannen i sludd og stiv kuling
Fjelltriathlon på Beitostølen ble en fin og slitsom opplevelse. Flemming kom først i mål av våre på 2.26.06. Dette ga 6 plass i M-21-30 av ca 20 mann. Tommy kom etter med 2.37.13 som ga 7 plass i klassen M 31-40 som talte 31 startende. Raymond kom deretter og ble den eneste med premie for sin 4. plass i klassen. Et imponerende resultat bland 20 slitere i M 41-50. Gry ble nr 3, blant fem i sin klasse som inneholdt flere kjente navn.
Flemming på farten igjen - Birkebeinerløpet
Etter at dansken tok merket i Birkebeinerrennet og som vanlig på sykkel gikk Flemming for å klare merket på løpet også. Han har tydleigvis klart p beholde den gode formen etter Norseman og løp i mål på 1.28 og en brea 20.plass i M30-34. En bra tid - gratulerer som Super Birkebeiner Flemming!
2. plass for Gry i "På rømmen triathlon " i Horten
På rømmenOg litt lengere ned for mageplask Tommy blandt 70 startende.
Nordmarkstraveren
Håkon, Gry og Einar travet igjennom Nordmarka - 30 km terrengløp fra Stryken til Sogsvann
På lørdags gikk det tradisjonsrike løpet fra Stryken til Sognsvann. 30 km på grusveier og flotte stier. Løypa er fin, men kanskje ikke like spennende som en multisportløype. Ingen utsiktspunkter, men heller ikke så mye vassing i bekker og myrer. Det var iallefall et flott arrangement og vi fikk tatt oss ut alle tre. Einar kom inn på 2.43, Håkon på 2.49 og Gry på 2.57. Alle tre var ok fornøyde. Litt uvant å løpe så lenge, med såpass høy intensitet. Flott trening!
Sentrumsløpet, 10 km gateløp
Tommy og Gry på farten igjen!
Resultater fra Birken
Kjetil og Flemming gikk inn til strålende tider på Birken
Kjetil gikk i pulje 1 og gikk i mål på 3.22.12, mens Flemming etter godt resultat i Vasaloppet ble oppgradert til P3 og gikk i mål på 3.45.33. Gratulerer begge to. Les Flemmings rapport fra lørdagens tur over fjellet....
Flemming gikk Vasaloppet
Flemming gikk glimrende i Vasaloppet! De ni milene fra Salen til Mora gikk unna på 06.09.03. Les Flemmings rapport her..
Helgen 27-29. januar
Diverse resultater og aktiviteter : -)
Mens en del av oss koste oss på Lykka/ Hemsedal med langrenn i perfekte spor, topptur i stiv kuling, god mat og varm badstu jobbet Håkon og Kjetil hardere...

Håkon og Balto kjørte inn til 1. plass i både 10 km og 30 km med pulk.Balto sier voff voff og dette var renn i cupen for polar hunder. Gratulerer ! (@fotobyline: Foto: Anna Sofie Mørland)

Kjetil har vært sør i Europa for å gå langrenn. Turen ble innledet med bank EM (6,5 og 2. plass) før har dro videre for å gå Marcialonga. Til tross for en ikke optimal dag gikk han inn til en 137 plass i sin klasse. Imponerende!

Neste post på agendaen for laget er Vinter Triathlon i Holmenkollen 25. februar.
Frikransen.com hovedside
FastCounter by bCentral