<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Skal du drikkes ut? Hold deg unna Bengt!
Velkommen Bengt 2001-10-29
Vårt nye medlem har interesse for sykkel, klatring, singel malt. Manglende evne kompenseres med utstyrskjøp. Lyder dette kjent?

Noen i web-redaksjonen kjente seg i hvert fall igjen i det Bengt forteller om seg selv:

"Jeg er da altså straks 37 år, har kone og to barn i en dertil egnet kasse (hus) og er art director i reklamebransjen. Ikke av legning, men av nødvendighet.

Å sykle er det morsomste jeg gjør - mest av. Ellers har jeg klatret en del is (ikke noe livsfarlig, men det kommer), padlet litt (Kuling og 1,5 meters bølger i sommer, og det er personlig rekord i flatvannskajakk. Er det rart jeg liker å sykle?), klatret tre 6000-metere i Nepal (guttetur), jeg er veldig glad i telemarkkjøring og har vokst opp med langrennski på beina (det var den eneste tilgjengelige sportsgren der jeg vokste opp...)

Ellers er jeg glad i musikk, er veldig interessert i hi-fi (utstyr) og Single Malt whisky. Og mye som kan drikkes, for så vidt, men mest Malt. Felles for alt jeg driver med er fordypningsnivået (høyt), ambisjonene (varierende) og sist men ikke minst; EVNEN (ikke all verden dessverre, i samtlige grener. Trist men sant.)

Det jeg mangler av evner og talent, tar jeg igjen på utstyrsfronten. Forsøksvis, da. Men det er ikke lett, da det ikke lages SÅ bra utstyr... Og så leser jeg om alt jeg liker å holde på med. Sigarer er morsomt. Dykking er kjempemorsomt, men umulig å kombinere med sigarer. Klippeklatring er slitsomt."


       *      *