<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Harald 2001-05-28
Frikransens avdeling for de med internasjonal erfaring vokser. Nå er det landeveisavdelingen som styrkes.

Harald Brekke er født i 1969 med tysk mor, norsk far og har Sør-Koreansk kone. han har Cand Mag fra Blindern i Samfunnsvitenskapelige fag, studerte engelsk i Cheltenham, England. Studerte fransk i Bordeaux og har hatt sommerjobb for Bundeswehr i München. Jobber som befrakter/transportmegler på det europeiske kontinent hos firmaet Roadbroker as, Oslo.

"Begynte å sykle som avisbud 12 år gammel, har siden bare syklet, (har bil- men ennå ikke førerkort- mmh! midten av juni kanskje). Har kun egentlig interesse for landeveisykling, men har en gammel off-road som en nødvendighet for å komme seg til og fra jobb om vinteren.

Har vært medlem av Rye en vintersesong med tørrtrening 1995. Har vært medlem av og trent med sykkelklubben US Gradignan i Bordeaux, Frankrike. Deburterte på Trondhjem-Oslo ifjor på 20 timer og 10 minutter, hvor jeg syklet sammen med et bedriftslag.

Kommer ihvertfall til å delta på treningene i Maridalen, og ser veldig frem til å deburtere i konkurranse, noe som jeg faktisk ennå ikke har gjort. Vil nok kanskje være avhengig av transport til konkurranser inntil jeg får førerkortet."