<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Kan vi snart overta NRK?
Velkommen Helge J 2001-06-22
Vi kan nok en gang ønske et allsidig medlem velkommen til klubben. Sykling, falskjermhopping, langrenn og marathon er vel allsidig nok?

Helge presenterer seg slik:

"Jeg er 48 år, har drevet med ulike former for idrett siden tenårene. Jeg er opprinnelig fra Trondheimsområdet, men har bodd i Oslo halve livet. Jeg er utdannet statsviter, og arbeider som vaktsjef i NRK-Dagsnytt.

Spesielt har idrettsaktivitetene vært knyttet til langrenn, løping og sykling. Jeg har således fullført Styrkeprøven 12 ganger, har vært med i Birkebeineren på ski flere ganger (uten å greie merket - så langt), har gått Grenaderen 11 ganger, og har løpt et 20 talls helmaraton - flere steder i Østlandsområdet. Jeg deltok også i SAFTSIT - har fullført det 9 ganger, mens det ennå fantes.

Skikarrieren strekker seg fra slutten av 70-tallet, da jeg deltok i omtrent det som var av skirenn på Østlandet. Jeg har også deltatt i Triatlon-stafett her i Oslo en gang. I tidligere år drev jeg også med fallskjermhopping, jeg har ca. 60 frittfall-hopp.

Nå for tiden knytter mye av mesterskapsaktiviteten seg til bedriftsidrett - spesielt på ski og sykkel. Jeg er bl.a. med i Europamesterskap for kringkastingsansatte - der vi konkurrerer med kolleger fra 10 nasjoner i såvel langrenn, alpint og sykling. Vi kan bl.a. skilte med en ubrutt seiersrekke i langrennstafett siden 1983. I sykling har vi også begynt å hevde oss de siste årene, bla.a. med 3 plass i lagtempo de siste årene."