<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Heming 2001-11-01
Salsafest, Sognsvann Rundt Medsols, svømmekurs, løp, løp, løp. Vi har den store glede å ønske en kondisjonert velkommen til klubben.

Heming har vær skapfrikranser en stund og avslørte seg grundig i sommer da han kunne medlemslista vår utenatt!

"Debuten som klubbløper kom for min del som 12-13 åring på Jordals grusbane (før det ble kunstgress) klubben het Tjalve og den lengste distansen vi fikk løpe i den alderen var 800m. Undertegnede avslørte intet talent som mellomdistanseløper, men i et uspennende løp for tilskuerne (de trofaste, trofaste foreldre) sørget en annen løper og jeg for den eneste spenningen i løpet da vi som de to siste kom inn på den avsluttende langsida og spurtet febrilsk mot mål for å unngå sisteplassen. Begge ga alt og ingen ville gi seg og først på målstreken var det klart at han hadde slått meg med et tiendel. Jeg var blitt sist....

Det kan være godt bilde på hvor jeg står idag og for det meste har stått hele tiden: Aldri avslørt noe stort talent, men ønsker å værra med, ønsker å vinne og ønsker at det skal være Show, Fiesta, Party!

Med et slikt ståsted hadde jeg to miljøer å befinne meg i : Det sportslige og ens lettbeduggete svirebrødre og søstre som rusa seg på andre måter enn de fysiske utskeielsene. Inntil Frikransen dukket opp på nettet. Her så det ut til å være en gjeng som tenkte mye i de samme baner som meg, ingen klynking om tilbakegang for kondisjonsidrettene, men istedet aggresiv arrangementsaktivitet, fysiske utskeielser og høy sigarføring i sosialt lag.

Det var etterhvert bare å tre ut av skapet og innse at man var en Frikranser. Jeg er altså løper og inntil nylig "rein løper" som aldri hadde deltatt på noe annet. Men ifjor eller forfjor prøvde jeg meg på duathlon i Maridalen og i år lot jeg meg lure til å bli med på Frikransens åpne klubbkonkuranse i duathlon : Svømming og løping og før sesongen var over hadde jeg blitt med på 2 korte triatloner og en rekke andre galskaper.

Hva annet består så livet av? Desverre mye informasjon om en svært så urettferdig verden og jeg hører til dem som mener at : "En annen verden er mulig". Er sulten på veldig mye her i livet men tida er knapp og resten får du vite på de neste festene med Frikransen...."


       *      *