<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Knut E
Knut er en av dem som "fikk det" i Grenserittet i 2000. For å bedre treningsgrunnlaget stiller han nå også med racer, både på tening og i konkurranse.

I Frikransen er vi mange som har begynt å sykle når vi ble voksne. Så også vårt nye medlem Knut E, han skriver:

Jeg begynte å sykle som trening høsten 1999. Sykkelen hadde stått i garasjen og kun blitt brukt av og til, til butikken og enkelte andre småturer i helgene/ferien. Det ble noen turer i Østmarka på grusveier og noe teknisk sykling i terrenget. Syklet til og fra jobb gjennom vinteren, turer i Nordmarka om våren/sommeren, men uten noe systematisk trening.

Jeg var med i Grenserittet 2000, men sprakk fullstendig etter 5 mil. Syklet resten som en rolig sykkeltur og kom meg til slutt i mål. Birkebeinerrittet som ble gjennomført i turklassen noen uker etterpå synes jeg gikk lettere. Syklet en del gjennom vinteren.

Våren 2001 kjøpte jeg en landeveissykkel/ treningsracer for å få et bedre treningsgrunnlag. Meldte meg på flere turritt landevei og synes det var moro og har gitt meg bra trening. Videre i å er jeg påmeldt til Lillehammer-Oslo , Grenserittet og Birkebeinerrittet.

Forøvrig er jeg 49 år og arbeider i Oslo som sivilingeniør. Har to barn, en gutt på 8 år og ei jente på 5 år.