<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Laila 2002-01-05
Laila trodde tidligere at turritt hadde noe med "tur" å gjøre. Men nå gleder vi oss til våren, for ingen har til nå syklet fra vårt nye medlem.

Og Laila forteller:

"Laila er også med på å høyne gjennomsnittsalderen. Jeg er 44 år, har aldri vært med i noen idrettsklubb, men har alltid vært mosjonist på individuell basis. Sykling, svømming, skigåing og jogging, aerobics og styrketrening.

Min største ”flause” var da jeg deltok i turrittet Selbu rundt i 1977, trodde det var en tur i ordets rette forstand og stilte opp med minisykkel og ryggsekk med mat. Men jeg kom i mål, turen var fin, og jeg kom i avisen (Stjørdalens blad – min lokalavis) dagen etter!

Utenom sykkeltreningen jobber jeg som privatpraktiserende psykolog her i Oslo, men er og blir trønder. Siden i høst har Kjell og jeg hatt sykkeltimer med Arild om morgenen på UrbanX – de kan anbefales for flere Frikransmedlemmer.

Det var for øvrig han som shanghaiet oss inn i klubben. Langkjøringen på lørdagene er kjempebra, jeg henger med så godt det lar seg gjøre. Ennå er det ikke noen som har kjørt fra meg inne i salen, det blir nok verre på utetreningene."

 


       *      *