<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Line 2001-12-11
Turn, basketball og sølv i VM i fallskjermhopping? Ja det er vel sånn ca standardbakgrunn for triatleter. Svømmekurset får henne dog på rett spor.

Redaksjonen merker seg alltid områder hvor våre nye medlemmer kan gjøre nytte for seg. Foreløpig er det dårlig med fast eiendom for Frikransen, men idrett driver vi jo med og konkursens rand er vi jo stadig i nærheten av. Line forteller:

"Jeg er 28 år og kommer fra Bergen (og er derfor verken stille eller sjenert). Jeg flyttet til Oslo i 1997 for å fullføre jusstudiet. Jobber nå som advokatfullmektig i Advokatfirmaet Selmer DA. En utfordrende og spennende, men til tider kanskje litt for tidkrevende og uforutsigbar jobb. Jobber ih ovedsak med idrettsjus, fast eiendom og konkurs.

Har en variert idrettsbakgrunn som turner, basketballspiller, orienteringsløper. De siste årene har jeg stort sett løpt og gått på ski (ivrig Birkebeiner) i tillegg til fallskjermhopping. Tok sølv i VM i formasjonshopping (fallskjermhopping) i år. Har nå lagt fallskjermen på hyllen og gleder meg til å realisere min gamle thriathlon-drøm.

Går nå på et strålende svømmekurs og må benytte sjansen til å skryte av meget dyktige instruktører !! Har bestilt meg sykkel og imens prøver jeg å henge med på sykkelteninger på UrbanX. Kan noen fortelle meg hvorfor det skal være så vanskelig å få festet sykkelskoene på pedalene ?? Trives veldig godt sammen med dere jeg så langt har møtt og gleder meg som et barn til sesongen kommer i gang. "

Du er ikke den eneste Line!


       *      *