<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Nå med bilde
Velkommen Paal Hårek 2001-06-18
Et nytt medlem, en ny triatlet. Vi er flere som har ønsket Norges dårligste langdistansetriatlet velkommen.

Paal Hårek Stranheim er 34 år, gift og pappa til William på 10 og Rebekka på 7. Hårek bor i Skien og ukependler til Oslo hvor han jobber med salg i Compaq.

Hårek meldte seg på full distanse på Hof i 1984, men klarte ikke å stille pga vann i knærne etter å ha syklet styrkeprøven. Deretter inntok han sofaen og kom seg ikke opp igjen før i 1998. Da var det på tide å oppfylle det gamle løftet om å bli triatlet og fullføre en ironman-distanse.

Etter 14 måneders trening debuterte han og kan krone seg med tittelen "norges dårligste langdistansetriatlet". Hårek har allverdens gode unnskyldninger for hvorfor han ikke får fart på kroppen. Han druknet nesten som barn og lærte først å svømme når han var 16 . Derfor svømmer han som en dregg. Videre er han plaget av trange lunger pga astma, han har allergi og dårlige ledd. For ikke å glemme hypokondri. Men bare det går sakte kan han holde på ganske lenge.

Lurer du på om du kan klare en ironman? Denne mannen er det eneste beviset du trenger på at distansen er for helt vanlige halvslappe mosjonister. Det er bare å melde seg på! Hårek er påmeldt i mosjonsklassen i full distanse i Fredericia 4. august.


       *      *