<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Robin H
Familiebåndene innad i Frikransen blir stadig flere, et av de nye medlemmene bærer det ikke ukjente Frikransetternavnet Hicks.

Birken 2000 Robin var noe uheldig med sitt orginale klubbvalg, som forklarer drakta på bildet (fra Birken 2000). Etterhvert har han kommet på bedre tanker, og beveger seg nå over i Frikransens edle rekker.

Han skriver selv:

Jeg ble født i sør-vest England for omtrent 58 år siden og flyttet til Norge i 1976. Jeg er utdannet økonom og jobber som konsulent, for tiden hos Norsk Hydro. Jeg har 3 voksne barn, hvorav en er Frikransens tempo spesialist.

Jeg er, eller var på mine yngre dager, absolut ikke sportslig. På slutten av 80-tallet brukte jeg sykkel til og fra jobben inntil en 4-hjulstrekker kom i veien og medførte noe luftakrobatikk (med brukket lårben, håndledd, osv. ved landing). Etterpå kjøpte jeg en offroadsykkel.

Senere fattet Erik min interesse for litt mer utfordrende sykling og fikk meg med på Birken i 1999. Dette var et disaster - måtte av sykkelen og gå opp Rosinbakkene - men klarte å komme til mål etterhvert. Litt mer trening måtte til i 2000, med Farrisrunden som oppvarming (med kjedebrudd) og Birken igjen - litt bedre denne gang men fortsatt mye å gjøre.

Så iår har Erik fått meg til å kjøpe landveissykkel ("for å forbedre treningsgrunnlaget" som det heter) og melde meg inn i Frikransen. Skal sykle Grenserittet på lørdag (fortsatt i feil drakt), så ser vi om det har hjulpet. Ellers har jeg vært med på et par klubbritt slik at man nå har en Hicks på begge endene av resultatlistene...