<< - Medlemmer - Butikken -
Språk English - Engelsk
Språk Norsk - Norwegian
Velkommen Tone 2001-12-12
Ikke sykling eller triatlon, men svømmingen vår er det som lokket Tone til oss. Og Frikransen ble hun tipset om på julebordet

Gruppa med aktive kvinner i Frikransen øker meget raskt og svømme gjør de nesten alle sammen. Vårt nyeste medlem er til og med tidligere aktiv svømmer. Glimrende- se og lær i januar, februar, mars og april!

"Dette nyinnmeldte medlemmet er ei dame på 39 som har veldig lyst å svømme. Navnet mitt er Tone Karlsen og jeg bor på Sagene i Oslo. Jeg har levd i ganske mange år helt uvitende om at Frikransene eksisterte, men bedre sent enn aldri!

Av alle steder her i verden ble jeg tipset av bordkavaleren min under siste julebord om denne klubben, det er altså ikke bare hodepine og kvalme man får av sådanne arrangement :-) Til daglig jobber jeg i et ganske stort datafirma, fagområdet mitt er systemutvikling og test. Trives godt med det, ikke minst fordi vi har et ganske sosialt miljø.

Trener litt på fritida, er vel det man kan kalle mosjonist. Det går stort sett på aerobic og styrke, men har tidligere drevet aktivt innen svømming, håndball, volleyball og friidrett. Sistnevnte mest for moro da. Ser virkelig fram til å begynne å trene og bli bedre kjent med dere, gleder meg som en unge! "


       *      *